Moreira u autu, Apija spreman za Zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Maj.2012, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moreira u autu, Apija spreman za Zvezdu

Povreda ligamenata, longeta i štake, eliminisali su Almamija Moreiru verovatno do kraja prvenstva, dok u slučaju Stefana Apije, koji u subotu izostaje protiv BSK–a zbog povrede mišića, postoji tračak nade.
Neizvesno je kako će se odvijati njegov oporavak. Lično, ne bih da žurimo sa njegovim povratkom, ali nema sumnje da bi nam Apijino iskustvo i znanje mnogo značili u utakmici poslednjeg kola s Crvenom zvezdom u Novom Sadu – kaže trener Vojvodine, Zlatomir Zagorčić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moreira u autu, Аpija spreman za Zvezdu

Izvor: Utakmica.rs, 04.Maj.2012

Povreda ligamenata, longeta i štake, eliminisali su Аlmamija Moreiru verovatno do kraja prvenstva, dok u slučaju Stefana Аpije, koji u subotu izostaje protiv BSK–a zbog povrede mišića, postoji tračak nade. – Neizvesno je kako će se...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.