Morati: Ne tražimo novog trenera

Izvor: B92, 09.Mar.2012, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morati: "Ne tražimo novog trenera"

Predsednik Intera Masimo Morati negirao je da je počeo razgovore sa potencijalnim kandidatima koji bi mogli da zamene sadašnjeg trenera Klaudija Ranijerija.

"Nije lako treneru da radi kada mediji non-stop pišu o njegovoj smeni. Nismo kontaktirali nijednog drugog trenera. Ranijeri je profesionalac, obavlja svoj posao u skladu sa ugovorom i ima moju punu podršku", rekao je Morati italijanskim medijima.

Kao mogući kandidati za novog trenera Intera u lokalnoj štampi pominjali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se Portugalac Andre Viljaš Boaš i Francuz Loran Blan.

Inter je u poslednjih sedam utakmica u Seriji A osvojio samo dva boda, u petak igra protiv Kjeva, a sledeće nedelje u Ligi šampiona igra revanš osmine finala sa Olimpikom iz Marselja.

Morati je dodao i da razume nezadovoljstvo navijača zbog loših igara i rezultata.

"Znam da su nezadovoljni, pa, i ja sam kao navijač očekivao bolje rezultate. Radimo na tome da ekipi i klubu bude bolje i da konačno krenemo napred", zaključio je Morati, čiji klub trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli Serije A.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Morati: Inter ne traži novog trenera

Izvor: Mondo, 09.Mar.2012

Predsednik milanskog kluba negirao da je počeo razgovore sa potencijalnim kandidatima koji bi mogli da zamene sadašnjeg šefa struke Klaudija Ranijerija.

Nastavak na Mondo...

Morati: Ranijeri ima moju podršku, Inter ne traži novog trenera

Izvor: Blic, 09.Mar.2012

Predsednik italijanskog Intera Masimo Morati negirao je da je počeo razgovore sa potencijalnim kandidatima koji bi mogli da zamene sadašnjeg trenera Klaudija Ranijerija..."Nije lako treneru da radi kada mediji non-stop pišu o njegovoj smeni. Nismo kontaktirali nijednog drugog trenera. Ranijeri je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.