Morata šokirao engleske klubove!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morata šokirao engleske klubove!

Neće ovo baš lako ići sa španskim fudbalerom.

Dok se čeka odluka Reala (do 15. jula) mogu da ga otkupe od Juventusa za 30 miliona evra, Alvaro Morata je sa Španijom na EURO, a njegovi agenti već pregovaraju sa klubovima PL.

Pretpostavlja se da se neće zadržavati u Realu, traže novi klub, Morata je najinteresantniji Arsenalu i Čelsiju. Venger će kupiti nekog napadača, dok Antonio Konte planira da igra sa dva špica, pa bi hteo Moratu da priključi Dijegu Košti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U svakom slučaju, engleski timovi su ostali zapanjeni  zahtevima Alvara Morate.

Njegovi menadžer su saopštili da mladi napadač traži 8 miliona evra po sezoni!.

Trenutno u Juventusu igra za oko 2.5 i to su mu poboljšali ugovor prošle sezone, sada je jasno da želi dobro naplati partije i interesovanje iz Premijer lige.

Samo, pitanje je da li toliko može da dobije, mada ako Arsenal ili Čelsi plate 50 miliona koliko se očekuje, jasno je da će i to uticati na visinu plate.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.