Morata ne slavi zbog sukoba sa legendom, Čelsi našao zamenu za Fabregasa!

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morata ne slavi zbog sukoba sa legendom, Čelsi našao zamenu za Fabregasa!

Čeka nas vrela zima na "Stamford Bridžu", Roman našao rešenje u domovini, na koga je ljut Morata.

Izgleda da će ovo biti vrući januar u Čelsiju.

Naime, već je kupljen Kristijan Pulišić, ali Sari želi odmah zamenu za Fabregasa koji se za vikend oprostio od navijača, odlazi u Monako.

Rešenje bi moglo da stigne iz Zenita, u pitanju je sjajni Leandro Paredes, bivši igrač Rome, koji je bio na meti velikog broja vodećih evropskih klubova, ali ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Vučica" prodala Rusima koji su jedini bili voljni da plate blizu 30 miliona evra.

Sada Zenit traži 50 miliona, Granovskaja i Abramovič veruju da mogu da se dogovore sa zemljacima za manju cenu, Paredes bi se idealno uklopio u Sarijev sistem igre, ima sjajnu pas igru, bio bi odlična zamena za Fabregasa.

"Plavci" i dalje traže napadača, Morata je odbio Dortmund, nema dogovora ni sa Milanom oko razmene za Iguaina.

Morata želi da ode, njegovo odsustvo radovanja posle golova u kupu, za Engleze je bio povod da ispitaju čitavu priču oko sukoba sa Zolom.

Španac je ljut na Sarijevog pomoćnika koji je rekao da nema simpatija za napadača koji se teško nosi sa pritiskom.



"Jednostavno, u velikom je klubu i gde god ode, biće isto. Šta da očekujete od Čelsijeve 'devetke' osim da daje golove. To nije pritisak, već odgovornost koja vam pomaže da budete bolji i da sazrevate"
, nema milosti Zola.

Morata je to doživeo kao uvredu, i dalje čeka Milan, ali navodno bi prihvatio i ponudu Sevilje, no teško je verovati da bi Andalužani osim pozajmice mogli da učine nešto drugo i da otkupe njegov ugovor.

Ali, ako Roman odreši kesu i dovede Kavanija, mada je i to teška meta, Morata neće imati nikakav izbor...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.