Morata najskuplji fudbaler Čelsija, svih vremena!

Izvor: Mondo, 21.Jul.2017, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morata najskuplji fudbaler Čelsija, svih vremena!

Alvaro Morata posle Real Madrida i Juventusa izabrao još jednog šampiona - Čelsi. Rekordan transfer "plavaca".

Alvaro Morata potpisao je petogodišnji ugovor sa Čelsijem!

Real - Juventus - Real, a od ove sezone Premijer liga i Čelsi. To je dosadašnji profesionalni put Morate, fudbalera koji ima 24 godine i 20 nastupa za Španiju.

Engleski šampion nije saopštio finansijske detalje ugovora, a britanski mediji naveli su da bi transfer mogao da dostigne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vrednost do 70,6 miliona funti, što bi bio novi rekord Čelsija. Morata je, jedno je sigurno, najskuplji Španac u istoriji Premijer lige.

Momak koji je prve fudbalske korake napravio u madridskom Atletiku zarađivaće oko 155.000 funti nedeljno.

"Srećan sam što sam došao, veoma sam srećan što ću biti deo ovog velikog kluba. Radiću naporno, želim da postignem što više golova i osvojim trofeje", rekao je 24-godišnji španski reprezentativac.

Novi "lud" transfer - Morata u Čelsiju!

Čelsi će u subotu u Singapuru igrati protiv Arsenala, a Morata bi mogao da debituje u utorak, u duelu sa Bajernom iz Minhena.

Alvaro Morata becomes the most expensive Chelsea player of all time pic.twitter.com/juc8T47RRC

— B/R Football (@brfootball) July 21, 2017

Morata je četvrti igrač koji je ovog leta došao na Stamford Bridž, posle veziste Timueja Bakajoka, golmana Vilija Kabaljera i defanzivca Antonija Rudigera.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.