Montela sprema novu formaciju za derbi dela Madonina

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montela sprema novu formaciju za derbi dela Madonina

Fudbaleri Milana igraju jedan od najvažnijih duela u okviru prvog dela sezone, odmah nakon reprezentativne pauze.

"Rosoneri" su ovog leta potrošili preko 200 miliona evra na pojačanja, dovedeno je 11 novih igrača, ali dosadašnji rezultati nisu ispunili očekivanja uprave i navijača.

Čelnici kluba su odlučili da podrže "Aeroplanina", imaju potpuno poverenje u njegovo znanje.

Ipak, mnogi veruju da bi Montelina sudbina na klupi Milana mogla da bude odlučena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već nakon derbija "dela Madonina" i duela sa gradskim rivalom Interom.

"Neroazuri" su za razliku od "Rosonera" mnogo bolje krenuli novu sezonu, pa su i blagi favoriti pred predstojeći duel.

Montela je izgleda spremio i iznenađenje za Spaletija i njegov stručni štab, naime, on je na trening susretu Milana sa Gatuzovim omladincima izveo tim u formaciji 3-4-2-1, pa se pretpostavlja da bi sa takvom raspodelom na terenu mogao da uđe i u duel sa Interom.

Postava Milana je izgledala ovako: Storari; Vergara, Paleta, Romanjoli; Borini, Hoze Mauri, Montolivo, Zanateljo; Bonaventura, Suso, Oduamadi



Naravno u timu nije bilo velikog broja prvotimaca zbog reprezentativnih obaveza, ali vrlo je moguće da Montela pokušava da uigra ovu formaciju pred duel sa "Neroazurima".

Milan je protiv omladinaca slavio sa 3:1, golove us postigli Borini, Bonaventura i Hose Mauri.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.