Montela: Napoli će osvojiti Skudeto

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2013, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montela: Napoli će osvojiti Skudeto

Trener Fiorentine Vićenco Montela rekao je da smatra da će Napoli osvojiti titulu u Seriji A ispred i Juventusa i Rome.
– Napoli će se boriti za Skudeto, imaju velike šanse da pobede ove godine. Juventus je najjači tim u pogledu strukture, navikli su na pobede, ali bi razlika mogla biti u motivaciji – rekao je Montela za italijanske medije.
On je dodao da je Roma je veoma izbalansirana ekipa i da u tom timu ima dosta entuzijazma u ovom trenutku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Verujem da će Napoli završiti na vrhu, da će Juventus biti drugi, a Roma treća – rekao je Montela.
Narednog vikenda Fiorentina igra protiv Juventusa.
– Pokušaćemo da igramo lošiji fudbal nego prošle sezone, ali se nadam da ćemo pobediti. Znam koliko ta utakmica znači navijačima i mi ćemo pokušati da ih usrećimo. Naše pristalice su strastvene, ali i zahtevne – kazao je Montela.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.