Montela: Ljajić možda na klupi

Izvor: B92, 04.Avg.2013, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montela: Ljajić možda na klupi

Trener Fiorentine Vinčenco Montela upozorio je igrača Adema Ljajića da će izgubiti mesto u startnoj postavi jer je izgubio smirenost i zbog priča o transferu.

Ljajiću ugovor sa Fiorentinom ističe u junu sledeće godine, a za njega se najozbiljnije zainteresovao Milan u ovom prelaznom roku.

Fiorentina je odbila prvu ponudu 'rosonera' u visini od osam miliona evra i sada traži dva miliona više.

Da ja imam 22 godine i da sam u njegovoj situaciju, verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bih se čak ponašao i lošije. U tom uzrastu želite da dobijete sve. Važno je da ponovo postane miran i stabilan. Ako ne bude tako, ne mogu da ga ubacim u tim. S druge strane, znam da sa 22 godine svi igrači teško prihvataju sedenje na klupi“, rekao je Montela.

Italijanski mediji naveli su i da je zbog otezanja transfera u Milan fudbaler odlučio da prekine saradnju sa menadžerom Faljijem Ramadanijem koji je to ipak demantovao.

Te priče da nisam više Ljajićev menadžer su apsolutno netačne“, naveo je Ramadani.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.