Monćijeva magija - Za kraj, štoper od 50 miliona evra i to besplatno! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monćijeva magija - Za kraj, štoper od 50 miliona evra i to besplatno! (video)

"Vučica" neće morati da plati ni cent za angažovanje talentovanog defanzivca.

Kako prenose brazilski i italijanski mediji, 19-godišnji štoper Santosa Matues Guedeš karijeru će od proleća nastaviti u redovima Rome.

Naime, ovaj talentovani defanzivac, kojeg, prema pisanju brazilskih medija prati veliki broj evropskih klubova, ima još samo par meseci ugovor sa Santosom.

Njemu ističe prvi profesionalni ugovor koji je kao 16-godišnjak potpisao sa klubom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa stadiona "Vila Belmiro", a u kojem ima otpusnu klauzulu od čak 50 miliona evra.

Santos bi mogao da izjednači svaku ponudu koja na Guedešovu adresu stigne, ali samo od brazilskih klubova i u tom slučaju bi imali prednost, pa bi mogli da zadrže levonogog defanzivca na duže staze.

Ipak, tako nešto ne važi za evropske klubove, što je sportski direktor Rome Monći vešto iskoristio, dogovorio se sa Mateusom Guedešom i njegovim agentom, pa će 19-godišnji fudbaler u aprilu zadužiti opremu Rome.

On će do naredne sezone imati vremena da se adaptira na novu sredinu, kao i da nauči jezik, pa slobodno možemo reći da je Monći napravio još jedan sjajan posao.

Videćemo da li će to biti i njegov poslednji u Rimu, kako se sve više šuška da bi mogao da preuzme funkciju sportskog direktora u Arsenalu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Defanzivac Intera obećao, ako osvoji Ligu šampiona sa "Neroazurima", promeniće ime! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019

Ovo bi moglo da se protumači na više načina...Stigao je Milan Škrinijar leta 2017. godine u redove Intera iz Sampdorije za 30 miliona evra sa sve bonusima...Odmah se ustalio u startnih 11, postao je stub odbrane, a njegovo ime se već duže provlači po naslovnicama evropskih medija, jer je veliki...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.