Monćijev plan - Pare od Alisona daje za još jednog Brazilca

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monćijev plan - Pare od Alisona daje za još jednog Brazilca

Liverpul je platio rekordni novac za brazilskog čuvara mreže, sportski direktor Rome već isplanirao gde će potrošiti zaradu.

Alison je pojačao četu Jirgena Klopa u rekordnom transferu vrednom 75 miliona evra.

"Vučica" je tako napravila veliki profit, pre dve godine su ga platili samo osam miliona evra.

Veliki deo zarađenog novca, mogao bi ubrzo da bude prosleđen na treću adresu.

Naime, preneli smo danas da se Monći raspitivao za usluge >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << talentovanog krila Bordao Malkoma.

Brazilac je bio na pragu prelaska u Arsenal u januaru, sve je uprskao Obamejang, a ovog leta su interesovanje za njegove usluge pokazali Inter i Totenhem.

Izgleda da će Malkom ipak u "Večni grad", on nije prijavljen za narednu utakmicu "Žirondinaca" na pripremama, što je jasan znak da se sprema za promeni sredine.

Italijanski mediji prenose da se dogovorio sa Romom, a da će Bordo na ime transfera zaraditi 35 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

GOTOVO: Malkom je jedanaesto pojačanje Rome! Ode Vučica na preko 115.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2018, 11:39

Roma je ulovila Malkoma! Brazilac koji je prvo viđen u Interu, pa u Fulamu, pa Evertonu, na kraju će zadužiti opremu rimske Vučice! Roma je počela da troši novac zarađen od prodaje Alisona Bekera u Liverpul i dovela jedanaesto pojačanje ovog leta. Ujedno i rešila krizno pitanje desnog krila,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.