Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 11:17

Monći otkrio: Ramos pregovara sa Realom o ostanku

Direktor Sevilje očekuje da kapiten Madriđana produži ugovor

Pojavljivale su se prethodnih dana informacije da Serhio Ramos pregovara o povratku u Sevilju. Pominjale su se neke ogromne sume koje mu je klub iz Andaluzije navodno ponudio.

Međutim, sportski direktor Sevilje Ramon Monći u intervju za Skaj Sport rekao je da ne veruje da će Ramos igde otići iz Reala.

Iako su za javnost pregovori dve strane dostigli tačku posle koje nema >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << povratka, Monći je otkrio da su, u stvari, pregovori u punom jeku.

Serhio Ramos je igrač Real Madrida. On je u pregovorima sa klubom oko produžetka ugovora. To je sve što imam da kažem na tu temu”, rekao je Monći.

Dovodili su mediji Sevilju u vezu sa Đan Markom Ferarijem iz Sasuola i Samuom Kastiljehom iz Milana, ali ni oni neće nositi crveno-beli dres naredne sezone.

Ferari je dobar igrač, ali ne pregovaramo s njim. Isto važi za Kastiljeha, imamo dosta igrača na njegovoj poziciji”.

Onaj koji će biti u Sevilji i u sledećoj sezoni je Papu Gomez.

“Papu je srećan kod nas i mi smo zadovoljni njim. Mislim da je njegov put u Sevilji tek počeo”, poručio je Ramon Monći.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.