Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2020, 20:00

Monakova munja ošinula Bordo (VIDEO)

Tri gola za četiri minuta

Mučenje, pravo mučenje u osam kola, a onda – eksplozija. Monako je odigrao najbolju utakmicu otkako je Niko Kovač došao na trenera.

Da li je to “otčepilo” za momke iz Kneževine? Posle tri utakmice bez pobede, došao je Bordo i nagazio na minu. Naišao je u pogrešnom trenutku, kada se Monaku baš igralo i kada se razigrao. Na kraju, ubedljiv trijumf crveno-belih, koji ih je pomerio u gornji deo tabele – 4:0.

Napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je trener Monaka tri izmene u početnoj postavi u odnosu na prethodni meč, poraz u Lionu (4:1) i isplatilo mu se. Pogotovo što je u napad gurnuo Kevina Volanda umesto Stevana Jovetića. Nemac je zablistao na tepihu Luja II i postigao dva gola. Njegove prve otkako se preselio u Kneževinu.

Da pričamo vojnim terminima, rekli bismo da je Monako izveo pravi “blickrig” sredinom prvog poluvremena. Za četiri minuta – tri gola.

Prvi gol je doneo neobičnu situaciju: Ben Jeder je šutirao glavom, lopta je pogodila u ruku Pabla i završila u mreži. Ali, umesto na centar, sudija je pokazao na – penal!? Ben Jeder je i iz tog drugog pokušaja bio siguran i načeo je Bordo. A, onda je usledila lavina. Martins je dva minuta kasnije povisio na dva razlike, da bi već u sledećem napadu Voland upisao svoj prvi pogodak u sezoni i u dresu Monaka. U drugom poluvremenu dodao je još jedan.

Bordo od januara 2019. godine nije vezao dve pobede u prvenstvu. Potragu za tim “uspehom” nastaviće i posle gostovanja u Monaku.

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović ni danas nije bio ni na klupi domaćeg tima.

FRANCUSKA, LIGA 1 - 9. KOLO

Subota

Ren – Brest 2:1 (0:0)

/Da Silva 66, Agerd 70 – Onora 57/

Nant – PSŽ 0:3 (0:0)

/Erera 47, Mbape 65 penal, Sarabija 88/

Nedelja

Sent Etjen – Monpelje 0:1 (0:1)

/Mavididi 14/

Anže – Nica 0:3 (0:2)

/Lopes 12, Melu 23p, Budaui 78/

Dižon – Lorijan  0:0

Nim – Mec 0:1 (0:1)

/Gej 15/

Rems – Strazbur 2:1 (2:1)

/Kamara ag 22, Faes 26 – Ažork 30p/

Monako – Bordo 4:0 (3:0)

/Ben Jeder 28, Martins 30, Voland 31, 58/

 21.00: (2.75) Lil (3.05) Lion (2.75)

Odloženo

Marsej - Lans

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.