Monako traži trenera, Inter se nada potpisu!

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako traži trenera, Inter se nada potpisu!

Francuski klub nikako da izađe iz rezultatske krize.

Žardim ne uspeva u svom drugom mandatu da konsoliduje "kneževe", tim sa "Luj II" stadiona nastavlja sa negativnim rezultatima, sinoć su u spektaklu na svom terenu izgubili od Marseja sa 3:4. U Ligi 1 je odigrano pet kola, Monako trenutno zauzima pretposlednje mesto sa dva osvojena boda.

Krenulo je sa spekulacijama oko imena novog trenera, prema francuskim medijima favorit je bivši trener Intera Lućijano Spaleti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Italijan ima i dalje ugovor sa "neroazurima" i to još dve godine po kojima će mu pripasti još devet miliona evra ukoliko ne nađe novi angažman. Spaleti je vodio Inter dve godine, pre toga Romu i Zenit. Navodno se i Fiorentina interesuje za italijanskog stručnjaka, jasno je da "neroazuri" žele što pre da šezdesetogodišnji trener nađe novi angažman.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.