Monako otpustio trenera Leonarda Žardima

Izvor: Beta, 11.Okt.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako otpustio trenera Leonarda Žardima

Fudbalski klub Monako otpustio je danas trenera Leonarda Žardima zbog loših rezultata u francuskom prvenstvu i Ligi šampiona.Monako se u francuskom prvenstvu nalazi u zoni ispadanja, zauzima 18. mesto sa šest bodova iz devet utakmica. Ekipa nije pobedila u poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima, uključujući i dva poraza u prva dva kola u Ligi šampiona.Žardim je prethodne četiri godine predvodio Monako, a potpredsednik kluba Vadim Vasiljev rekao je da će taj period ostati upisan kao "jedna od najlepših stranica u klupskoj istoriji". Monako nije saopštio ko će zameniti Žardima, a britanski mediji spekulišu da će novi trener biti bivši francuski reprezentativac Tijeri Anri.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čovek zvani profit - Žardimova zaostavština od 750 miliona (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018

Portugalac je nakon četiri godine napustio redove Monaka, a ono što je napravio u pomenutom periodu ostaće ispisano zlatnim slovima u istoriji kluba...Obelodanjeno je danas, Leonardo Žardim više nije trener Monaka..."Kneževi" su katastrofalno otvorili sezonu, nakon dva kola u Ligi šampiona nemaju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.