Monako demantovao glasine: Ranijeri ostaje trener

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Apr.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako demantovao glasine: Ranijeri ostaje trener

Predsednik francuskog Monaka Vadim Vasiljev rekao je da trener Klaudio Ranijeri neće napustiti taj klub.
(FOTO: financenews24.com) Francuski mediji su preneli da bi Ranijeri mogao da preuzme Fiorentinu i da bi ga na klupi Monaka verovatno zamenio legendarni Zinedin Zidan.
Zapanjuju me te priče. On je pod ugovorom do 2015. godine, i odlično radi posao. Ranijeri kvalitetno radi na ostvarenju svih ciljeva koje smo postavili pre početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sezone, tako da su te glasine potpuno neosnovane – rekao je Vasiljev za zvanični klupski sajt.
Ranijeri je Monako preuzeo 2011. godine i u međuvremenu uveo ekipu u prvu ligu, a ove sezone je drugi na tabeli posle 32 kola, sa 66 bodova, što je 13 manje od lidera Pari Sen Žermena.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monako: Ranijeri ostaje!

Izvor: Sportal.rs, 10.Apr.2014

Predsednik francuskog Monaka Vadim Vasiljev tvrdi da trener Klaudio Ranijeri neće napustiti klub. Francuski mediji su preneli da bi Ranijeri mogao da preuzme Fiorentinu i da bi ga na klupi Monaka verovatno

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.