Izvor: Blic, 12.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mokra boginja!

Mokra boginja!

Kome nije bilo dosta Svetskog prvenstva u fudbalu, može da uživa u virtualnom i 'vlažnom' trećem poluvremenu na internetu!

Ako je verovati vestima, onda se titula najboljeg još nije dodelila, a u oštroj konkurenciji je osam zemalja, Italija, Francuska, Nemačka, Engleska, Švedska, Brazil, Španija i Obala Slonovače.

Da bude interesantnije, na ovom Svetskom kupu nije reč o znojavim fudbalerima, već o osam lepotica koje se takmiče >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za titulu 'vlažna majica Svetskog kupa 2006'. Frančeska, Žaklina, Hajdi, Ema, Felicija, Lisabela, Olivija i Monik imaju svoje adute, a na posetiocima veb sajta www.wet-tshirt-worldcup.com je da glasaju i uživaju!

Prvo što se primeti kada se dođe na ovaj neobičan fudbalski teren jeste da vam se sve okreće u glavi - osam devojaka kruži na podijumu i na vama je samo da pikirate najbolju. Potom će vam ona zaplesati i zamoliti vas da je pljusnete čašom vode pošto je, zaboga, juli i sparina je nesnosna! Onda ćete moći da glasate za nju i učestvujete u nagradnoj igri, te da se nadate da će vaše uživanje biti dvostruko, ako se početkom septembra nađete na listi dobitnika odličnog ipod videa. Naravno, pod uslovom da ste stariji od 18 godina...

Na top listi vodi Šveđanka Felicija. Juče je stigla do cifre od 45.000 glasova, ali do večeri je sigurno sakupila više poena. Brazilka Lisabela se ne miri sa drugi mestom, mada ona za sada bolje stoji nego što su Pareirini momci u Nemačkoj, treća je Olivija iz Španije i tako redom. Jedino je ostalo nejasno da li će najbolja dobiti trofej sličan Svetskom kupu. Nema sumnje su sve šampionke i da zaslužuju sve pohvale...

Z. Kecman

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.