Mojes izgubio 0:3 i pričao o žutom kartonu Felainiju, ali i priznao da nisu na Sitijevom nivou

Izvor: Blic, 26.Mar.2014, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojes izgubio 0:3 i pričao o žutom kartonu Felainiju, ali i priznao da nisu na Sitijevom nivou

Menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojes priznao je da nisu na nivou gradskog rivala posle poraza od Sitija (0:3) na Old Trafordu, u odloženom meču 28. kola Premijer lige.

"Nismo dobro počeli meč, a oni si bili vrlo dobri. Popravljali smo se kako je vreme odmicalo i imali neke šanse u drugom poluvremenu, ali ipak nismo bili dovoljno dobri", rekao je Mojes i onda pričao o suđenju Majkla Olivera, iako je njegov tim potpuno podbacio u mančesterskom derbiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Prvi utisak mi je da žuti karton za Felainija prilikom prekršaja nad Zabaletom nije čak ni bio faul, ali iskreno, nisam ponovo video tu situaciju. Igrali smo protvi jako dobrog tima, koji igra na nivou na kom mi težimo da budemo. Trenutno, nismo na Sitijevom nivou", poručio je Mojes, kome je klupa sve više uzdrmana.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mojes izgubio 0:3 i pričao o žutom kartonu Felainiju

Izvor: Blic, 26.Mar.2014

Menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojes priznao je da nisu na nivou gradskog rivala posle poraza od Sitija (0:3) na Old Trafordu, u odloženom meču 28. kola Premijer lige..."Nismo dobro počeli meč, a oni si bili vrlo dobri. Popravljali smo se kako je vreme odmicalo i imali neke šanse u drugom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.