Izvor: Blic, 29.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moj život je kao iz bajke!

Moj život je kao iz bajke!

Dejvid Bekam - princ na belom konju! Dojahao je u daleko kraljevstvo, usput se susreo sa brojnim preprekama, ubio je zmaja da bi konačno u jednom zamku zatekao sve kako spavaju. Ugledavši usnulu princezu, rešio je da je poljubi, ne sluteći da će tako ugasiti zlu čaroliju. Princeza se probudila posle stogodišnjeg sna i oni su, kao u bajci, živeli srećno još dugi niz godina...

Nije šala, ali Bekam je zaista postao princ na belom konju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bajka je 'Uspavana lepotica', a sve je deo nove Diznijeve kampanje pod nazivom 'Godina milion snova'. Fudbaler Reala je jedan od nekoliko slavnih ličnosti koji su pristali da budu deo ovog zanimljivog projekta.

Foto-sešn je obavljen kraj jednog jezera u Diznijevom parku u blizini Madrida. Slavni fotograf Eni Lejbovic namerava da čitav set fotografija objavi u martovskom izdanju magazina 'Vanity fair' i 'Vogue'.

- Kao dečak obožavao sam junake iz Diznijevih crtanih filmova. I moji sinovi ih obožavaju, oni imaju veliku ulogu u njihovim životima, uostalom kao i kod mnogih drugih mališana. Zato me čini posebno srećnim što sam postao deo te bajkovite priče. I sada veoma rado posećujem Diznilend - kaže Bekam.

Pored Bekama, u kampanju su se uključile i glumica Skarlet Johanson, te pevačica Bijonse. Dok je Skarlet odabrala da glumi čuvenu Pepeljugu, Bijonse je najviše odgovaralo da se pojavi u rimejku 'Alise u zemlji čuda'.

Ne zna se da li je Viktorija Bekam možda rešila da igra usnulu princezu u priči u kojoj se pojavljuje njen suprug. Zluradi kažu da ona ima pametnija posla, od toga da se bavi bajkovitim stvarima, pa je nedavno primećena kako traži kuću u Los Anđelesu, gradu u koji se Bekamovi sele narednog leta. Sudeći po tome da će njen suprug dobiti ogromnih 250 miliona dolara za pet godina, može da bira šta će da pazari, verovatno među luksuznim ponudama vila na Beverli Hilsu.

Z. Kecman

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.