Mogu da se kladim da će Siner do kraja godine biti PRVI na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 16:45

Mogu da se kladim da će Siner do kraja godine biti PRVI na svetu

Veruje u svog zemljaka.

Italijanski teniser Adrijano Panata, do ove godine jedini gren slem šampion iz Italije u Open eri, nema dileme da će njegov naslednik Janik Siner nastaviti dan se penje ka vrhu.

- Janik Siner se popeo na treće mesto na svetu, uskoro će i na drugo a smem da se kladim da će do kraja godine biti prvi - istakao je Panata koji je 1976. osvojio Rolan Garos.

Čvrsto veruje u Sinera i ističe njegove ljudske kvalitete.

- Janik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to zaslužuje jer je veoma dobar, skroman pošten i pametan dečko.

Kaže i da Siner ne treba da se poredi sa njim ili Nikolom Pjetranđelijem, takođe veoma uspešnim italijanskim teniserom, ali iz perioda pre Open ere.

- On treba da se poredi sa Alkarasom koji bi mogao da bude sledeći koga će preteći. Treba da se poredi sa Đokovićem, pa čak i sa Federerom i Nadalom. Siner napreduje ogromnim koracima, ali uvek uravnoteženim. U Melburnu je osvojio titulu iako nije bio favorit, u Roterdamu je bio favorit i opet je pobedio. Njegova tajna je da u najvažnijim trenucima pokazuje da ne oseća pritisak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.