Mogao bih da budem najbolji, ali...

Izvor: B92, 07.Dec.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mogao bih da budem najbolji, ali..."

Rodrigo Bentankur, veznjak Juventusa, kaže da su mu kao mladom fudbaleru idoli bili Frenk Lampard i Stiven Džerard.

On je u razgovoru za "DAZN" otkrio svoje planove, ali i nepoznate detalje sa početka njegove karijere.

Bentankur još uvek nije postigao gol za torinski klub u ovoj sezoni.

"Tačno je da još nisam dao gol. Pre neki dan sam razgovarao sa trenerom i on mi je rekao da mogu postati jedan od najboljih veznjaka na svetu, ali nedostaju mi golovi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Na tome moram raditi, a da biste postali najbolji, morate davati i više golova", rekao je Bentankur.

Urugvajac je govorio i o svojim uzorima.

"Kad sam bio mali, inspirisali su me Lampad i Džerard, ali voleo sam i Serhija Busketsa, sjajno igrača. Sada imam sreću da igram sa Pjanićem, što je neverovatno. On je prijatelj od koga se svaki dan trudim da naučim nešto. Rekao mi je da ostanem smiren, jer svojim kvalitetom i karakterom zaslužujem da budem ovde", istakao je Bentankur.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.