Modrićev šamar Realu i rukavica Ronaldu!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrićev "šamar" Realu i "rukavica" Ronaldu!

Hrvatski fudbaler se otvorio svojim najbližim prijateljima.

Kako prenose italijanski mediji, Luka Modrić nije odustao od ideje da ponese dres milanskog Intera.

"Neroazuri" su ovog leta bili povezivani sa hrvatskim reprezentativcem i najboljim fudbalerom minulog Mundijala, ali i Evrope u izboru Uefe, ali je sve palo u vodu kada je predsednik Reala Florentino Perez rekao da Modrić može da ide, ali za 750 miliona evra, kolika je otpusna klauzula u njegovom ugovoru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

To je bio jasan znak za Inter, kasnije su se povele i priče da Modrić nije zaista želeo da pojača milanski klub, već da je to bila taktika da se od Reala "izmuze" veći ugovor.

Sada su se pojavile nove informacije.

Naime, Luka Modrić je na žurci povodom svog rođendana otkrio prijateljima da želi u Inter i to iz jednog razloga.

Naime, on želi da se suprostavi Kristijanu Ronaldu i Juventusu u borbi za titulu.


Nedavno se digla velika prašina, kada je Modrić tokom dodela nagrada Uefe proglašen za najboljeg fudbalera, što je navodno teško palo Ronaldu, koji se zbog svega nije pojavio ni na ceremoniji.

Izgleda da odnosi ovog dvojca nisu baš najbolji, kako hrvatski fudbaler sada želi da dokaže Portugalcu da je bolji, pa želi da mu uzme titulu u Seriji A ispred nosa.

Ostaje da se vidi da li će uprava Intera reagovati i šta će na sve reći predsednik Reala Florentino Perez.

"Neroazuri" će imati šansu već u januaru da angažuju iskusnog vezistu, ako im ne pođe za rukom, novi napad će moći da spreme narednog leta, što se čini kao daleko realnija opcija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

As Reala plaća 750 hiljada evra na ime kazne za utaju poreza

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2018

Još jedan fudbaler iz španske Primere zaradio je "debelu" kaznu zbog poreza...Kako prenose španski mediji, defanzivac madridskog Reala Marselo je postigao dogovor sa španskim sudom oko kazne povodom navodne utaje poreza...On je minulog oktobra optužen da je izbegao plaćanje u iznosu od 400 hiljada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.