Modrić želi da igra u Engleskoj

Izvor: B92, 20.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrić želi da igra u Engleskoj



Vezni igrač Dinama iz Zagreba, Luka Modrić, koji je povezivan sa prelascima u Čelsi i Arsenal, priznao je kako bi voleo da igra u Engleskoj. Modrić, koji će biti u startnih jedanaest za Hrvatsku protiv Engleske u sredu uveče, privukao je pažnju većih klubova impresivnim nastupima za Dinamo i nacionalni tim poslednjih nekoliko meseci.

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič, kome ni cena od 40 miliona evra, koliko Dinamo traži za Modriča, nije problem, navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je počeo zvaniče pregovore sa igračem oko prelaska u londonski klub.

Arsenal je takođe zainteresovan za Modrića koji je priznao kakko bi voleo da igra u Premijer Ligi.

Voleo bih da se tako nešto dogodi uskoro, možda već ove zime. Bio bi to veliki izazov za mene. To je svakako jedna od najboljih liga na svetu. Nemam nijednog favorita među timovima, ali u Engleskoj postoji nekoliko velikih klubova za koje bih voleo da igram".

Modrić je upozorio Englesku da se ne oslanja previše na poraz Hrvatske od Makedonije, rezultatom 2:0.

Vezni igrač tvrdi da će Hrvatska biti dlaeko fokusiranija na meč na Vembliju, u meču u kome Engleska mora da izbegne poraz ukoliko želi da učestvuje u završnici Evropskog Prvenstva 2008.

Da je Rusija pobedila u Izraelu, mi bi bili daleko drugačiji tim u Makedoniji", objasnio je Modrić.

Idemo u London da pokažemo ko smo mi u stvari i mislim da možemo da iznenadimo domaćine".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.