Modrić sa Zlatnom loptom u rukama: Tužan sam, ali i ponosan

Izvor: BKTV News, 15.Jul.2018, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrić sa Zlatnom loptom u rukama: Tužan sam, ali i ponosan

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić proglašen je danas za najboljeg igrača (MVP) Mundijala u Rusiji i dobio je nagradu Zlatnu loptu, dok je Francuz Kilijan Mbape najbolji mladi igrač turnira.

Tužan sam jer smo izgubili, ali i ponosan na sve što smo napravili u Rusiji, izjavio je nakon poraza od Francuske u finalu Svetskog prvenstva u Moskvi kapitan hrvatske reprezentacije i najbolji igrač Mundijala Luka Modrić.

"Nije lako izgubiti, treba pričekati >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da se emocije smire. Bili smo bolja ekipa veći deo utakmice, ali su nas pokopali ti nesretni golovi. I eto - Francuzi slave, a mi smo ponosni", kazao je Modrić, dobitnik Zlatne lopte Modrić, prenosi Hina.

On je rekao da je jako ponosan na to priznanje i zahvalio celoj ekipi.

"Zahvalio bih se i našim navijačima koji su nas nosili tokom celog prvenstva. Zbog njih mi je žao, nije lagan osećaj doći tako blizu i izgubiti", rekao je Modrić.

FOTO: Tanjug/AP(Thanassis Stavrakis)

Englez Hari Kejn najbolji je strelac turnira sa šest golova, dok je najbolji golman Belgijanac Tibo Kurtoa.

Francuska je u finalu Mundijala savladala Hrvatsku 4:2 i drugi put u istoriji postala prvak sveta.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.