Modrić odbio da produži ugovor sa Realom

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrić odbio da produži ugovor sa Realom

Najbolji fudbaler sveta u izboru UEFA i FIFA Luka Modrić odbio je ponudu Real Madrida od osam miliona evra godišnje da produži ugovor, piše "As".

Kapitenu reprezentacije Hrvatske, kome saradnja sa prvakom Evrope ističe leta 2020. godine, nije želeo da potpiše za sezonu dužu vernost jer je nezadovoljan finansijskim uslovima.

Modrić je letos imao ponudu Intera od 40 miliona evra za četiri godine, plus 20 miliona za dve godine u Kini, s obzirom na to da je Suning >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << grupa vlasnik nero-azura i Đangsua.

Velikan iz Milana nije odustao od Modrića, pa će pokušati da ga dovede u januaru ili u junu, kada će iskusni 33-godišnji vezista biti pristupačniji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.