Modrić morao da pokaže pasoš novinarima – ovo je neverovatno

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 10:14

Modrić morao da pokaže pasoš novinarima – "ovo je neverovatno"

Luka Modrić još jednom je odveo Hrvatsku do finala velikog takmičenja.

U septembru će napuniti 38 godina života, ali ga to još uvek ne sprečava da igra na najvišem nivou. Naprotiv...

U sredu uveče je dirigovao igrom "vatrenih" punih 119 minuta, a u 116. je stavio pečat na veliku pobedu protiv Holandije u Roterdamu (4:2 posle produžetaka) za plasman u finale Lige nacija.

Posle meča je, kao i uvek kada igra Hrvatska, bio najveći magnet za novinare, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a posebno su impresionirani bili upravo Holanđani.

Jedan od njih se našalio sa zvezdom Real Madrida.

"Dajte mi, molim vas, da proverim vaš pasoš. Zato što je neverovatno da navodno imate 37 godina i ovako igrate i trčite sve do 119. minuta“, rekao je novinar u neverici zbog statistike momka iz Zadra.

Modrić se od srca nasmejao, pa odgovorio:

"Nema problema! Ako želite pokazaću vam pasoš posle intervjua. Da, moj pasoš pokazuje da sam star koliko ste rekli. Šta da kažem? Navijači mi daju toliko ljubavi i poštovanja da je to neverovatno i zato je i u ovom dobu pravo uživanje igrati“, poručio je Modrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.