Modrić je tri puta lošiji igrač od Vladimira Petrovića Pižona Legendarni as smatra da je Hrvat PRECENJEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 18:48

"Modrić je tri puta lošiji igrač od Vladimira Petrovića Pižona" Legendarni as smatra da je Hrvat PRECENJEN

Nije impresioniran ni Kristijanom Ronaldom.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Milko Đurovski (60) dao je opsežan intervju za Glas Srpske, u kojem je progovorio o mnogim temama.

Između ostalog, upoređivao je fudbalere u današnjem vremenu s fudbalerima iz vremena dok je on igrao. Za sebe je rekao da nije previše trčao jer bi se umorio i ne bi bio ni za šta. Ronalda je nazvao "nikakvim igračem" ako nije sto posto fizički spreman, a kritički je nastrojen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prema Luki Modriću.

- Modrić se uopće ne može meriti s Pižonom, tri klase je lošiji od njega. Kad gledam te igrače, ne znam šta ljudi vide u njima. Niko ne gleda realno. Svi po komandi imaju identično mišljenje, kao da im neko kaže da to mora tako. Ja sam drugačiji - rekao je Đurovski.

Đurovski se pamti kao jedan od najboljih golgetera jugoslovenske lige u osamdesetim godinama prošlog veka i između ostalog, po senzacionalnom transferu iz Crvene zvezde u Partizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.