Modrić doneo konačnu odluku! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrić doneo konačnu odluku! (foto)

Izgleda da je sve poznato.

Posle višenedeljnih spekulacija o odlasku hrvatskog reprezentativca u italijanski Inter, Luka Modrić je stavio tačku i posvećuje se treninzima Real Madrida.

Luka Modric ha tomado una decisión: se queda https://t.co/8vD1srrYn5

— AS (@diarioas) 10. август 2018.

Inter jeste poslao veoma interesantnu ponudu po kojoj bi potpisao ugovor na šest godina, od kojih bi prve četiri odigrao na ’Meaci’ a preostale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dve u kineskom timu Đangsu Suning sa kojim italijanski tim ima istog vlasnika.

Vezni igrač kraljevskog kluba se nije oglašavao povodom ovih spekulacija ali ih nije ni demantovao, zato što je razmišljao o ponudi ’crno-plavih’.

Ali po informacijama do kojih je AS došao iz bliskog okruženja Modrića, desetka Reala nastavlja karijeru u Madridu.

Ovoj tvrdnji dodaje na sigurnosti i tvit hrvatskog reprezentativca koji glasi ’Nazad na posao’, gde ga možemo videti u trening kampu Real Madrida.

Sve se ovo može smatrati i borbom Modrića za novi poboljšani ugovor uzimajući da nije ni blizu najplaćenijima Bejlu i Ramosu (11 miliona evra) ili Krosu i Benzemi (8,5 miliona evra).

Za očekivati je da dobitniku Zlatne lopte u Rusiji sledi osetna povišica (trenutno prima 6,5 miliona evra) i dugogodišnje produžavanje saradnje i ostanak u Madridu.

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.