Modrić? Pitanje je sata

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 09:16

"Modrić? Pitanje je sata"

Evropski mediji pišu da je ovaj ponedeljak dan odluke za Luku Modrića.

Ugledni italijanski fudbalski insajder Fabricio Romano je najpre u nedelju uveče, a potom i rano jutros, najavio ono što navijači Real Madrida sa nestrpljenjem iščekuju.

Modrić, očigledno, nije promenio svoje mišljenje, te krenuo kao mnoge evropske zvezde put Saudijske Arabije, pa je "pitanje sata" kada će produžiti ugovor sa Realom.

"Luka Modrić nije promenio svoje planove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uprkos ponudama iz Saudijske Arabije. Kao što smo objavili još u maju, on će i iduće sezone biti igrač Reala. Očekuje se zvanična objava da je produžio ugovor do juna sledeće godine", napisao je Romano.

Potom se dopunio tokom noći slikom Modrića uz peščane satove koji odbrojavaju do potpisa za Real.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.