Izvor: RTS, 08.Feb.2022, 19:00

Modrić: Možda ću igrati do 40. godine

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je da će igrati do svoje 40. godine.
Modrić, najstariji igrač Real Madrida, ove sezone je nastupio na 26 utakmica u kojima je pet puta asistirao i postigao dva gola.
"Zaista ne znam do kada ću moći da igrati. Možda do 40. godine... Videćemo. Treba ići polako i uživati. Fizički se osećam dobro, što je bitno, a isto tako i mentalno", izjavio je 36-godišnji Modrić.
Modrić je sa "kraljevskim klubom" osvojio četiri Lige šampiona i svetska klupska prvenstva, dve La Lige, Kup Španije, tri evropska Superkupa i četiri španska Superkupa.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Modrić planira da igra do 40. godine

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 00:12

Fudbaler Reala Luka Modrić planira da igra do 40. godine života...Njemu je trenutno 36, što znači da ne planira u penziju uskoro..."Zaista ne znam do kada ću moći da igrati. Možda do 40. godine, manje-više. Videćemo. Treba ići polako i uživati u onome što radim. Fizički se osećam dobro,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.