Modrić: Mislim da će nam sada biti lakše

Izvor: B92, 23.Nov.2022, 15:01

Modrić: Mislim da će nam sada biti lakše

Kapiten Hrvatske Luka Modrić rekao je da je meč protiv Maroka bio težak, ali da aktuelni viceprvaci sveta imaju još dve utakmice za prolazak u nokaut fazu.

"Dosta teška utakmica, imali smo neke šanse, ali nismo uspeli da zabijemo. Imamo još dve utakmice da prođemo grupu. Hteli smo da otvorimo prvenstvo pobedom, ali nije išlo. Mislim da će nam sada biti lakše", rekao je Modrić, prenela je Hina.

Fudbaleri Hrvatske i Maroka odigrali su danas na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stadionu Al Bajt nerešeno 0:0, u utakmici prvog kola Grupe F na Svetskom prvesntvu u Kataru.

U u 20.00 u Grupi F igraju selekcije Belgije i Kanade.

U drugom kolu Svetskog prvenstva Maroko u nedelju od 14.00 igra protiv Belgije, dok Hrvatska tri sata kasnije igra protiv Kanade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.