Izvor: Sportal.rs, 31.Mar.2024, 23:49

Moćni Jokić srušio Klivlend monstruoznim tripl-dablom! Denver ponizio jedan od najboljih timova Istoka

Košarkaši Denvera Nagetsa prekinuli su niz od dva vezana poraza, pošto su na svom terenu savladali Klivlend Kavalirse, rezultatom 130:101, u meču koji je obeležio Nikola Jokić novim tripl-dablom. Srbin je duel sa Kavsima završio sa 26 poena, 18 skokova i 16 asistencija.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAGETSI RAZBILI KLIVLEND: Sjajni povratak Nikole Jokića uz novi tripl-dabl!

Izvor: HotSport.rs, 31.Mar.2024

Somborac nastavlja sa fenomenalnim igrama. Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su ekipu Klivlenda rezultatom 130:101 u novoj rundi NBA lige od 21:30. Ovo je izabranike Majka Melouna prvi trijumf nakon dva uzastopna poraza, a reprezentativac Srbije, Nikola Jokić postigao je novi tripl-dabl postigavši...

Nastavak na HotSport.rs...

POIGRAVAO SE... Jokić tripl-dablom vodio Denver do nove pobede (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2024, 08:22

Košarkaši Denver Nagetsa ubedljivo su savladali Klivlend Kavalirse (130:101), a srpski centar Nikola Jokić je ima još jednu zapaženu partiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.