Moćni FMP, Mega bez šanse!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2019, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćni FMP, Mega bez šanse!

Drugo kolo ABA lige počelo je ubedljivom pobedom ekipe iz Železnika.

Košarkaši FMP-a savladali su večeras u Železniku ekipu Mega Bemaksa rezultatom 98:79.

Ovo je druga pobeda ''Pantera'' u prva dva kola ABA lige, a Mega je upisala i drugi ubedljivi poraz.

Gosti su prvu četvrtinu dobili rezultatom 21:20, ali je u drugih deset minuta FMP zaigrao mnogo bolje, pre svega u napadu i u tom delu igre stigao do ubedljive prednsti, pa se na poluvreme otišlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rezultatom 54:40.

U nastavku, domaći su rutinski održavali, dokraja i dodatno uvećali prednost, pa se njihova pobeda nijednog trenutka nije dovodila u pitanje.

Najzaslužniji za ovakav epilog bio je Duop Rit sa 23 poena i pet skokova, a odličan če bio i Đorđević sa 20 poena i osam uhvaćenih lopti.

Kod gostiju najbolji Edin Atić sa 21 poenom, devet skokova i osam asistencija, a 16 poena upisao je Luka Cerovina.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FMP na vrhu ABA lige

Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2019

FMP se ne šali. Nakon pobede nad Krkom u novom mestu, ekipa Vladimira Jovanovića savladala je Mega Bemaks i to znatno lakše nego što se očekivalo - 98:79 Domaćin nijednog trenutka tokom utakmice nije dovodio u pitanje svoju pobedu, a glavnu prevagu napravio je tokom druge četvrtine, koju je reši...

Nastavak na MozzartSport.com...

U FMP-u sve ide po planu, a šta se dešava sa Megom?

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 00:06

''Panteri'' dve pobede, Mega dva poraza na startu nove sezone ABA lige...Večeras je u njihovom međusobnom duelu u Železniku FMP slavio sa 98:79, pa trener pobedničke ekipe Vladimir Jovanović ima dosta razloga za zadovoljstvo..... ''Čestitam mojim igračima na pobedi. Važno nam je da držimo domaći...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.