Moćna Zvezda razbila Igokeu

Izvor: B92, 11.Nov.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćna Zvezda "razbila" Igokeu

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Igokeu rezultatom 103:61 u poslednjoj utakmici 6. kola ABA lige.

Fantastičan meč je Zvezda odigrala u hali "Aleksandar Nikolić" pred malim brojem navijača. Uspeli su već u prvoj četvrtini da slome otpor Igokee i da steknu dvocifrenu razliku.

Lorenco Braun i Bili Beron su delovali nezadrživo, a kada su se ostali priključili, bilo je jasno da se sprema nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veliko. Izabranici Andrije Gavrilovića su za 20 minuta košarke dozvolili Igokei tek 28 poena, dok su oni ubacili čak 53.

Braun i Beron su već na poluvremenu imali po 13 postignutih poena, dok je bilo neverovatno koliki broj zicera i otvorenih šuteva su gosti bili u stanju da promaše. Šutirali su tek 25% iz igre sa svega 6 pogođenih šuteva za dve četvrtine.

Zvezda je u trećoj četvrtini postigla 23 poena, ali njena odbrana nije bila toliko dominantna, pošto je razlika prelazila 30 poena i nije bilo potrebe za nekim nerealnim naporima, pa se taj kvartal završio rezultatom 76:45.

Uskoro opširnije...

Utakmicu između Zvezde i Igokee možete pratiti UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUKLA STOTKA U PIONIRU: Zvezda demonstrirala silu protiv OČAJNE Igokee! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Nov.2019

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su večeras rezultatom 103:61 pobedili Igokeu u šestom kolu ABA lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.