Moca Vukotić u Rumuniji

Izvor: B92, 16.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moca Vukotić u Rumuniji



Bivši selektor Kipra Momčilo Vukotić potpisao je šestomesečni ugovor sa Farulom iz Konstance, saopštio je u ponedeljak rumunski fudbalski klub.

"Trebao nam je strani trener kako bismo ostvarili zacrtane ciljeve u ovoj sezoni. Stranci u Rumuniju dolaze sa drugačijim mentalitetom, što bi moglo da pomogne timu da napreduje", rekao je novinarima predsednik Farula Georgi Bosinčeanu.

Farul je trenutno sedmi u prvenstvu, sa devet bodova iza lidera Dinama iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bukurešta, a Bosinčeanu je rekao da je cilj kluba da osvoji kup i tako se izbori za evropska takmičenja.

Farul je prošlog meseca hteo da dovede nemačkog stručnjaka Volfganga Franka, ali je taj dogovor propao zbog finansijskih detalja.

Vukotić je vodio selekciju Kipra od 2002. do 2004. godine, a 2001. je bio jedan od asistenata Dejanu Savićeviću u reprezentaciji Jugoslavije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.