Moć Anjelijevih, Lacio i Inter ogorčeni, kako je Juve pobedio i ne izašavaši na teren?!

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moć Anjelijevih, Lacio i Inter ogorčeni, kako je Juve pobedio i ne izašavaši na teren?!

Iz Rima i Milana sipaju optužbe, da se još jednom pokazalo da je Juventus favorizovan i da bi šampionat mogao da bude falsifikovan.

Rat je izgleda dobio Juventus. Makar Inter i Lacio tvrde da je ovo još jednom dokaz da je "Stara dama" favorizovana i da moć Anjelijevih uvek odnese pobedu.

Radi se naravno o odlaganju utakmice Juventusa i Intera, derbi je trebalo da se odigra pred praznim tribinama, ne bi to samo bila prednost za Konteov tim, već je Juve u očajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << formi.

Meč je odložen za 13. maj i sada vlada prava zbrka.

Marota je izrazio neslaganje, ali je birao reči, Tare i Lotito nisu. Lacio je jučerašnjom pobedom preskočio Juventus na tabeli, ali naredne nedelje, Lacio gostuje Atalanti i taj meč bi mogao već da se igra pred publikom u Bergamu.

Mesi je "fiks" dana, razloga je 26!

"Šampionat bi mogao da se ne završi, sada je sve poremećeno, ne krivim Juventus, ali liga donosi čudne odluke. Nabiće nam seriju utakmica, recimo da odlože meč sa Sasuolom za ponedeljak, kako bismo igrali pred navijačima, to bi značilo da već tri dana kasnije imamo duel Lige Evrope", kaže Lotito.

Na tabeli, Lacio ima 62 boda, dva više od Juventusa, ali i meč više, Inter je treći sa šest bodova manje od Juventusa i utakmicom manje. No, ako i Inter i Juventus budu prošli u kasnije faze evropskih takmičenja, nikome nije jasno kada će mečevi biti nadoknađeni.

Situacija odgovara Juventusu, kako rekosmo, pre svega zbog loše forme, a i ne bi večeras imao prednost navijača. Inter će imati previše mečeva, a ne zaboravimo ni da Lacio stiže u Torino, ni oni nisu zadovoljni, iako vode na tabeli, nemaju Evropu, imaće više odmora, jer će morati da čekaju. Recimo, ako Inter otpadne iz trke, sigurno da će njihov motiv biti manji kada u maju budu gostovali Juventusu...

Kao i obično polemika, kasna reakcija, neusaglašenost i optužbe, ali to je italijanski fudbal.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.