Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 17:26

Mnoštvo problema za Milojevića pred derbi Džede

Srpski stručnjak ne može da računa na četvoricu fudbalera za večerašnji susret sa Al Itihadom

Al Ahli je na povratku bio siguran. Četa Vladana Milojevića je u efikasnom meču slavila protiv Al Hazma i povratila treću poziciju koja vodi u kvalifikacije za azijsku Ligu šampiona i do kraja će o svojoj sudbini sama odlučivati.

Međutim, već u ovom kolu srpskog stručnjaka očekuje veliki izazov, pošto njegovu ekipu očekuje derbi Džede sa Al Itihadom (20.00). >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Biće to mnogo više od borbe za lokalnu prevlast kada se dva višedecenijska rivala sastanu na praznom stadionu Kralja Abdulaha. Večerašnji duel umnogome će biti skrojen ambicijama dva kluba koje su potpuno različite.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nedavni poraz od Abhe na “restartu“ šampionata doveo je Al Itihad nadomak zone ispadanja. Samo jedan bod i jedna pozicija dele posrnulu četu Fabija Kariljea, koji je pritom baš kao i Milojević klubu arapskog kluba preuzeo u februaru ove godine, od ispadanja, prvog u 92 godine dugoj istoriji kluba.

Nadu da mogu do pozitivnog rezultata, Tigrovima su dale suspenzije Muhanada Nasirija i nekadašnjeg levog beka Nanta Lukasa Lime, kao i povrede bosanskohercegovačkog veziste Elvis Sarića i Saida Al Movalada. Međutim, i pored brojnih izostanaka, imaće Milojević u koga da se uzda. Najbolji strelac ekipe, Omar Al Soma pogađao je mrežu Al Itihada na prethodna tri derbija, te će sve oči ponovo biti uprte u njega. Njegov lični rat sa Romarinjom, najboljim strelcem domaćih, mogao bi lako da odluči pobednika meča, ali i mnogo više.

Na Milojeviću je da nastavi niz Al Ahlija od 16 mečeva bez poraza u međusobnim duelima sa Al Itihadom.

SAUDIJSKA ARABIJA - 24. KOLO

Nedelja

18.00: (2,10) Al Itifak (3,25) Al Faiha (3,35)

18.15: (3,30) Damk (3,35) Al Feisali (2,25)

18.30: (2,30) Al Veda (3,30) Al Rajed (2,90)

20.00: (2,55) Al Itihad (3,20) Al Ahli (2,65)

Ponedeljak

18.00: Al Šabab – Al Tavon

18.15: Abha – Al Nasr

18.20: Al Hazm – Al Adal

20.00: Al Hilal – Al Fateh

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.