Mnogo obećavao, malo dao - Klajvert uskoro napušta Rim?

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogo obećavao, malo dao - Klajvert uskoro napušta Rim?

Interesenata ne manjka.

Dolaskom Monćija u Romu, "Vučica" je započela jedan vrlo ozbiljan projekat.

Jedan od fudbalera za koje se Španac lično založio jeste talentovani Holanđanin Džastin Klajvert koji je na kraju i stigao iz Ajaksa proteklog leta za blizu 20 miliona evra.

To kao da je stavilo dodatan teret na sina proslavljenog Patrika Klajverta koji se u prvoj sezoni nije najbolje snašao u Italiji.

Dobio je dovoljno prilike da se dokaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali nije uspeo u tome pa sada Italijani spekulišu o tome da će na kraju sezone otići na pozajmicu kako bi stekao neophodno iskustvo.

Za 19-godišnjeg krlinog napadača zainteresovan je Betis koji bi ga rado video u svojim redovima, te postoji mogućnost da Klajvert upravo tamo ode na kaljenje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.