Mladost opet na čelu tabele

Izvor: B92, 01.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladost opet na čelu tabele



Fudbaleri Mladosti iz Apatina ponovo su na čelu Meridian Superlige.

Mladost je u osmom kolu pobedila ekipu Vojvodine rezultatom 2:0, i sada ima bod prednosti u odnosu na dosadašnjeg lidera OFK Beograd.

Romantičari su u malom gradskom derbiju igrali sa Voždovcem 1:1. U trećem meču dana Hajduk je u Kuli bio bolji od Borca 1:0.

Strelci za novog lidera u derbiju Bačke postigli su Mićo Smiljanić i Sava Radosavljev.

Na Voždovcu domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je poveo prvim ovosezonskim golom Nikole Đurđića u poslednjem minutu prvog poluvremena. Izjednačenje dosadašnjem lideru doneo je Aleksandar Simić u devetom minutu drugog poluvremena, što je jedini gol gostujućih timova prvog dana osmog kola MSL. "Romantičari" nisu imali snage za preokret, pa su prepustili čelo Mladosti.

Aleksandar Petrović bi je jedini strelac u pobedi Kuljana nad Borcem. Petom pobedom u sezoni Hajduk se učvrstio na poziciji četiri.

U nedelju su na programu preostala tri meča – Zemun dočekuje Bežaniju, Smederevo igra sa Partizanom, a u večernjem terminu Crvena zvezda se sastaje sa Banatom.

U slučaju pobede "crveno-beli" će ponovo doći na prvo mesto.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.