Mladost čitav meč sa igračem manje, a umalo stigla do pobede! Meč u senci povrede Anđelkovića…

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2023, 01:30

Mladost čitav meč sa igračem manje, a umalo stigla do pobede! Meč u senci povrede Anđelkovića…

Večeras je na stadionu u Lučanima odigrana poslednja utakmica prvog kola Superlige.
Domaća Mladost je dočekala ekipu Radnika iz Surdulice, a meč je završen bez golova, rezulttaom 0:0.
Ovakav ishod se može smatrati podvigom za domaći tim, jer je Mladost već u drugom minutu meča ostala sa igračem manje na terenu, posle isključenja Filipa Žunića!
On je otvorenim đonom startovao na Anđelkovića, bio je to preoštar start, pa za sudiju nije bilo dileme oko boje kartona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ali mnogo veći problem je što je Anđelković povređen tom prilikom i iznet je na nosilima sa terena. Odmah posle meča, trener Radnika Zoran Ljubinković je u izjavi za TV Atena sport otkrio da je najverovatnije u pitanju prelom kosti.
I pored brojčanog hendikepa, Mladost je hrabro igrala u nastavku meča, pogotovo u drugom poluvremenu, kada je bila bliža pobedi.
Mirić je pogodio prečku u 66. minutu posle prodora i centaršuta Varjačića sa desne strane.
Još jednu veluku priliku domaći su propustili u 85. minutu, kada je Dognimani uspeo da se na ivici kaznenog prostora izbori za poziciju za šut, bio je to snažan udarac, ali je lopta završila zamalo pored leve stative.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.