Mladi u Bečeju protiv korupcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi u Bečeju protiv korupcije

Bečejsko Udruženje Mladih zajedno sa opštinskom upravom će izraditi Lokalni antikorupcijski plan, koji bi trebalo da se usvoji sledeće godine.

Projekat "Zajedno ka održivim lokalnim antikorupcijskim politikama" je podržala Agencija za borbu protiv korupcije sa milion i petstosedamdeset i jednu hiljadu dinara i ima za zadatak da u narednih dvanajest meseci bude podrška lokalnoj samoupravi za izradu akcijonog plana za borbu protiv korupcije i formiranje tela koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pratiti implementaciju tog akcionog plana.

Pored toga Bečejsko Udruženje Mladih će sprovesti niz aktivnosti radi uključivanja građana u antikorupcijske aktivnosti i podizanju njihove svesti o njihovoj važnosti.

Usvajanje Lokalnog antikorupcijskog plana je obeveza svake opštine, koja je nastala otvaranjem poglavlja 23 u procesu pridruživanja Evropske unije. Bečej je jedan od pet opština gde izradu i sprovođenje akcionog plana podržava Agencija za borbu protiv korupcije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.