Mladi napadač potpisao ugovor sa Partizanom

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 16:23

Mladi napadač potpisao ugovor sa Partizanom

Marko Milovanović, jedan od talentovanih igrača iz škole Partizana, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crno-belima.

On se dobrim partijama u omladincima Partizana nametnuo treneru Aleksandru Stanojeviću, pa je priključen prvom timu.

Zimus je bio sa ekipom na pripremama u Beleku. „Apsolutno mi je jasno da je u fudbalu važno strpljenje i rad, kao deo procesa sazrevanja. Veoma mi je značilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što sam bio deo priprema prvog tima u Turskoj jer sam tada mogao da uporedim razliku između seniorskog fudbala i naših selekcija. Koliko god da postoji želja da debitujem za prvi tim, toliko sam svestan da se mora ići korak po korak, zaslužiti mesto i kada šef oceni da je pravo vreme iskoristiti šansu“, rekao je Milovanović.

Na meču omladinaca crno-belih i niškog Radničkog postigao je het-trik.

Žao mi je što smo praktično izgubili trku za titulu. Ova ekipa vredi i zaslužuje mnogo više nego što pokazuje trenutna bodovna razlika, a siguran sam da se sa tim slažu i svi koji prate utakmice. Drago mi je i da smo dobili svoj Instagram profil, kao i što se utakmice prate uživo na Youtube kanalu. To mnogo znači za afirmaciju mladih igrača“, zaključio je Milovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.