Mladi košarkaš umro za vreme utakmice

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2011, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi košarkaš umro za vreme utakmice

Tragedija u Ostinu. Robert Garza (16), tinejdžer koji je sa svojom srednjoškolskom ekipom iz Teksasa igrao na turniru u Ostinu, preminuo je za vreme utakmice.

On je na tajm-autu popio gutljaj vode, pozdravio se sa saigračima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i srušio se. Brzo je prevezen u bolnicu ali doktori su mogle samo da proglase smrt.
- Ne mogu da verujem, samo se iznenada srušio. Popio je čašu vode, pozdravi se sa Pablom i više mu nije bilo spasa – rekao je trener Robertove ekipe.  
Uzrok smrti je nepoznat, a u bolnici su rekli da će biti poznat posle toksikološkog nalaza.
Ovo je druga smrt mladih košarkaša za vrlo kratko vreme, 3 marta se takođe desila tragedija kada je srednjoškolac Ves Leonard preminuo nakon što je dao koš za pobedu svoje ekipe.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.