Mladi izgubili u Portugaliji

Izvor: Politika, 15.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi izgubili u Portugaliji

Portugalija – Srbija 3:0 (2:0)

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je u prijateljskoj utakmici protiv Portugalije u gostima sa 3:0 (2:0). U meču sa jednim od učesnika završnog turnira za prvenstvo Evrope, koje se igra u dogodine u Holandiji, selektor naše reprezentacije Miroslav Đukić izveo je podmlađeni sastav. Cilj je bio da protiv jakog protivnika isproba igrače koji trenutno nisu u prvom planu, a koji će biti u konkurenciji za naredni ciklus takmičenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Naši nisu razočarali, ali su platili danak neiskustvu.

Bez standardnih Ivanovića, Jankovića Tošića i Krasića (pozvani za A selekciju za susret protiv Norveške) i povređenog Milovanovića naša ekipa nije mogla da parira najjačem sastavu domaćina. Portugalci su rešili susret u prvom poluvremenu kada su postigli dva gola, a strelac je bio Almeida u 3. i 17. minutu.

U drugom delu igre domaćin je nadmoć potvrdio još jednim pogotkom. Strelac je bio Te u 87. minutu. Dva minuta kasnije naš bek Rukavina je dobio crveni karton. Stadion:Hose Bento Almeida u Figuera da Fosu. Gledalaca: 2.000.

Sudija : Benkruensa ( Portugalija) Strelci: Almeida u 3, i 17. i Te u 87. minutu. Žuti kartoni: Ivelja (Srbija). Crveni karton: Rukavina (Srbija) u 89. minutu.

PORTUGALIJA: Baptista, F. Oliveira (od 46. Pereira), Amoreinja, Velaso (od 46. Andre), Gonkalves, Fernandez (od 60. Organista), Amorim, Maćado, Invalido, Nani (od 60. Valente), Almeida (od 46. Te), Barbosa (od 46. Vierinja).

SRBIJA: Kahriman (od 80. Stefanović), Rendulić (od 46. Ivelja), Rukavina, Rnić, Kolarov, Smiljanić (od 69. Marinković), Drinčić, Bosančić (od 46. Kačar), Babović, Veselinović, Mrđa (od 46. Rakić). Rendulić, Stevanović, , Rukavina, Drinčić, Ivelja, Bosančić, Marinković, Babović, , Rakić, Mrđa, Veselinović.

[objavljeno: 15.11.2006.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.