Mladi fudbaler preminuo na treningu

Izvor: B92, 29.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi fudbaler preminuo na treningu



Mladi fudbaler učesnika BiH Premijer lige Širokog brijega Ivo Karačić preminuo je na treningu u sredu. Karačić (19) pao je tokom treninga juniorske ekipe na travu, a i pored pokušaja fizioterapeuta kluba i lekarske ekipe hitne pomoći, pomoći nije bilo.

"Odmah smo pozvali službu Hitne pomoći. Oni su došli za dvadesetak minuta ali nesrećnom Karačiću nije bilo pomoći. Mladić nije reagovao ni na elektrošokove ni na adrenalin i mislim da mu se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi moglo pomoći ni da je bio na odeljenju za kardiovaskularne bolesti neke svetske bolnice. Svi smo izgubili jedan dragoceni mladi život", rekao je fizioterapeut Širokog brijega Dragan Mijatović.

"Karačić je bio jedan od najdarovitijih mladih napadača u Bosni i Hercegovini. Mogao je da se razvije u vrhunskog strelca jer za to imao sve predispozicije", izjavio je njegov trener Zoran Bubalo.

Karačić je na testiranjima pre početka sezone imao rezultate koji su pokazivali da je fizički najspremniji igrač u svojoj generaciji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.