Mladi Finac u Borusiji Dortmund

Izvor: B92, 10.Jan.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi Finac u Borusiji Dortmund

Borusija iz Dortmunda ostaje bez Roberta Levandovskog, ali ulaže u budućnost pošto u klub stiže 20-godišnji napadač Tim Vairinen.

Mladi Finac je prethodne četiri godine bio član finske Honke, sa Borusijom je potpisao ugovor do leta 2016. godine, ali će najpre igrati za drugi tim.

Prošle sezone Vairinen je bio najbolji strelac finske lige sa 17 golova na 24 utakmice, a njegov tadašnji tim je sezonu završio na drugom mestu tabele.

Vairinen je za seniorsku reprezentaciju Finske debitovao u oktobru prošle godine na prijateljskom meču sa Meksikom (2:4).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mladi Finac u Borusiji Dortmund

Izvor: B92, 10.Jan.2014

Borusija iz Dortmunda ostaje bez Roberta Levandovskog, ali ulaže u budućnost pošto u klub stiže 20-godišnji napadač Tim Vairinen...Mladi Finac je prethodne četiri godine bio član finske Honke, sa Borusijom je potpisao ugovor do leta 2016. godine, ali će najpre igrati za drugi tim...Prošle sezone...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.