Mladi Brazilac stiže na Nou Kamp

Izvor: Mondo, 09.Mar.2018, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi Brazilac stiže na Nou Kamp

Artur Melo preći će u Barselonu, potvrdio je Romildo Bolzan, predsednik njegovog sadašnjeg kluba Gremija

Foto: MONDO/Tamara Sekulović

Artur Melo uskoro će obući dres Barselone, tvrde u Brazilu. Igrač koji ima 21 godinu, igra na poziciji veznog i jedan je od najtalentovanijih fudbalera u toj zemlji.

"Na dobrom smo putu da završimo transfer. Još uvek papiri nisu potpisani, ali je transfer u završnoj fazi. Mislim da će sve biti gotovo za dan ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dva. Neke stvari zavise od pravnih pitanja, ali verujem da će sve biti pozitivno okončano", rekao je prvi čovek Gremija Romildo Bolzan za brazilsku televiziju Foks.

Barselona je šampionu Južne Amerike za transfer Artura izdvojila 30 miliona evra, plus još 10 miliona evra kroz bonuse.

Španski mediji prenose da će Artur ostati na pozajmici u Gremiju i da će se se preseliti na Nou Kamp tek od januara 2019. godine, prema dogovoru dva kluba.

Artur će se obavezati na petogodišnju saradnju sa katalonskim velikanom.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.