Mitroviću poništen čist gol, Salah neumoljiv u kontri (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2018, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitroviću poništen čist gol, Salah neumoljiv u kontri (VIDEO)

Na Enfildu se igra meč 12. kola Premijer lige između Liverpula i Fulama.

Liverpul, koji je jedan od tri tima bez poraza u prvih 11 kola, igra da zaleči bolne rane s "Marakane", a Fulam, na lijoj je klupi Slaviša Jokanović, da prekine seriju od šest uzastopnih poraza od kojih je pet u englskom prvenstvu.

Posle prvih 45 minuta domaćin je imao vođstvo s 1:0. Gol je dao Egipćanin Mohamed Salah u 41. minutu. Stuštio se u protivnapadu i poslao je loptu pored golmana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gostiju.

Akciji je prethodio ofsajd Fulama pa je golman Alison začeo brzu kontru. Zbog ofsajda je poništen čist gol glavom Aleksandra Mitrovića, koji definitivno nije bio u nedozvoljenoj poziciji.

超高速カウンター#Liverpool pic.twitter.com/5GByprZUap— yu−ki1623 (yuki16football) November 11, 2018

#MoSalah #MoSalah running down the wing #LIVFUL #Liverpool pic.twitter.com/Z8x7d24G0f— A.hmd (elwolf122) November 11, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Mitroviću poništen čist gol, posle 14 sekundi Salah neumoljiv u kontri (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2018

Na Enfildu se igra meč 12. kola Premijer lige između Liverpula i Fulama...Liverpul, koji je jedan od tri tima bez poraza u prvih 11 kola, igra da zaleči bolne rane s "Marakane", a Fulam, na čijoj je klupi Slaviša Jokanović, da prekine seriju od šest uzastopnih poraza od kojih je pet u engleskom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.