Mitroviću i Milojeviću uručene Zlatne lopte (VIDEO)

Izvor: Mondo, 17.Dec.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitroviću i Milojeviću uručene "Zlatne lopte" (VIDEO)

U hotelu "Kraun Plaza održana je svečanost u organizaciji FSS, na kojoj su najboljem igraču i treneru uručene "Zlatne lopte", kao najboljima u 2018.

Golgeteru Fulama Aleksandaru Mitroviću i treneru Crvene zvezde Vladanu Milojevićuuručene su "Zlatne lopte" Fudbalskog saveza Srbije za 2018. godinu.

Sve pršti od ljubavi u srpskom fudbalu (FOTO)

Njima su priznanja dodelil prvi čovek FSS Slaviša Kokeza i potpredsednik Nenad Bjeković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Aleksandar Mitrović rekao je da je dobio najdraže individualno priznanje u karijeri.

"Sav trud, rad i disciplina su se na kraju se vratili. Nema ništa lepše nego da vas cene vaši ljudi.. Ova godina je bila jedna od najboljih u klupskom i reprezentativnom fudbalu, a ja se nadam da ću nastaviti sa golovima", poručio je on na svečanosti u hotelu "Kraun Plaza".

Milojević se zahvalio igračima, navijačima i svima iz kluba.

"Ova nagrada mi puno znači, ali ona pripada svim ljudima iz Crvene zvezde, ali i navijačima. Ova godina je bila jako dobra... Nisam od onih koji gledaju prošlost. Hvala mojim igračima, bez njih ne bih bio ovo što jesam", rekao je Milojević.

Mitrović se istakao golovima za Fulam u Premijer ligu kao i u Ligi nacija za Srbiju, dok je Milojević drugu godinu zaredom laureat, nakon što je sa Zvezdom osvojio titulu prvaka Srbije i izborio istorijski plasman u Ligu šampiona.

"Zlatnu loptu" FSS-a do sada su dobijali Nemanja Vidić i Ilija Petković (2005), Dejan Stanković i Ljubiša Tumbaković (2006), Nikola Žigić i Miroslav Đukić (2007), Nemanja Vidić i Slaviša Jokanović (2008), Miloš Krasić i Radomir Antić (2009), Dejan Stanković i Miroslav Rajevac (2010), Aleksandar Kolarov i Ivan Jovanović (2011), Branislav Ivanović i Dragomir Okuka (2012), Branislav Ivanović i Ljubinko Drulović (2013), Nemanja Matić i Radovan Ćurčić (2014), Nemanja Matić i Veljko Paunović (2015), Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi (2016) i Vladimir Stojković i Vladan Milojević (2017).

POGLEDAJTE SNIMAK SA SVEČANOSTI

Izvor: Tanjug

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dodeljenje Zlatne lopte FSS

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2018

Tradicionalna dodela nagrada za najboljeg trenera i igrača u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije održana je danas u hotelu "Kraun Plaza" u Beogradu...Kokeza je na svečanosti dodele Zlatne lopte naveo da je ostvaren uspeh plasmanom na Mundijal u Rusiji, da je tamo moglo više, ali i najavio visoka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.