Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2020, 19:00

Mitrovića suspendovali tri utakmice

Fulam bez srpskog napadača u osetljivom delu sezone

Teški dani na Krejven kotidžu. Nastavljen je Čemšpionšip, Fulam je oba meča posle pauze izgubio (od Brentforda na svom terenu i Lida u gositma), a u osetljivi deo sezone, kad se lomi s koje će pozicije u doigravanje za Premijer ligu ulazi bez Aleksandra Mitrovića.

Najboljeg igrača i strelca tima Disciplinska komisije Fudbalskog saveza Engleske kaznila je tri utakmice zabranje igranja, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je na subotnjem meču sa Lidsom, na Eland roudu, prilikom građenja, udario laktom u Bena Vjatsa. Isprava sudije na stadionu nisu primetile taj potez srpskog reprezentativca, da bi naknadnim pregledavanjem snimka utvrđeno da je kriv i odrezana mu je kaznu od tri meča supsenzije.

To znači da će ekipa Skota Parkera bez prvog strelca lige (23 gola) morati da igra protiv u utorak protiv Kvins Park Rendžersa, u subotu protiv Birmingema na svom stadionu, a biće lišena pomoći 25-godišnjeg centarfora i u jednom od najvažnijih mečeva u ovom ciklusu, na stadionu Siti graund 7. jula, kad gostuje Notingem Forestu. Upravi su Šumari za vikend iskoristili loše rezultate Fulama i stigli na na tabeli, pa trenutno na četvrtoj poziciji zbog bolje gol-razlike.

Mitrović će se vratiti na teren 11. jula kad Fulam bude dočekao Kardif. Do kraja Čempionšipa ostalo je još sedam kola.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.