Mitrović upisao asistenciju, a Anderleht samo bod protiv Lirsa

Izvor: Blic, 13.Sep.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović upisao asistenciju, a Anderleht samo bod protiv Lirsa

Fudbaleri Anderlehta nisu uspeli da ostvare pobedu u sedmom kolu belgijske lige pošto su na gostovanju Lirsu odigrali 2:2.

Lirs je bio u prednosti posle prvog poluvremena pošto je Vanderson pogodio u poslednjem minutu poluvremena, ali se Anderleht vratio u igru za pobedu nakon gola Ačemponga kojem je asistenciju udelio reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović.

Mitrović je u 77. minutu napustio igru, a igrač koji ga je zamenio Gohi šest minuta kasnije postigao je pogodak za 2:1. Ipak, belgijskom velikanu je popustila odbrana u poslednjim trenucima meča pošto je Ngava u četvrtom minutu nadoknade doneo bod Lirsu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mitrović asistent, debi Stojanovića

Izvor: B92, 13.Sep.2014

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović upisao je asistenciju u remiju svog Anderlehta sa Lirsom u gostima (2:2) u sedmom kolu Župile lige...Na klupi domaćeg tima debitovao je bivši trener Slaviša Stojanović, koji će na kraju biti zadovoljan bodom, iako je njegov tim poveo golom Vandersona u 45. minutu...Samo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.